BURSA / KARACABEY - Subaşı İlkokulu

Subaşı İlkokulu

SUBAŞI MAH. SUBAŞI SK. NO 51 KARACABEY / BURSA
Vizyon
Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; KARACABEY SUBAŞI İLKOKULU;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21.Yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
09:00-14.35
Soba
İlçeden köye ulaşım köy araçları ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezine 27 km uzaklıkta yer alan Subaşı Mahallesinde yer almaktadır.
İl Merkezine 53 km, İlçe Merkezine 27 km dir.